topbar

Probiootit tavaksi

04.02.2018, Sari / Silkkiuikku

Probioottikevät

Edustamani HomCaren tämän kevään tähän mennessä julkaituista uutuuksista kolme neljästä on probioottisia. Kodin bakteeriympäristöllä ja iho bakteeritasapainolla on väliä. Noista uutuuksisista voit lukea enemmän helmikuun toisen viikon lopulla julkaistavista uusista tuoteluetteloista. Uutuudethan ovat: 

Pet shampoota vielä en ole päässyt testaamaan, kuullut vain toisten kokemuksia. Toivottavasti pian tulee tulee kutsut joilla voidaan pestä vaikkapa koira. Car Washin totesin tehokkaaksi, sillä tankkauksen jäljiltä polttoainejämätkin lähtivät helpolla ja kaikki muukin suola ja moska jota tänä vuonna on kertynyt urakalla. Misty on näistä uutuuksista ihmeellisin, laite joka sumuttaa hienojakoista probioottisumua, joka imeytyy poikkeuksellisen syvälle ihoon. Mistyn vaikutukset kasvoillani huomasin kolmannen käyttöpäivän jälkeen. Ruusufinniarvet (joulun sivuraiteelle menneen ruokavalion tulosta) olivat vaalentuneet ja ihon väri palautunut terveemmäksi. Käytän nyt päivittäin puhdistetulle iholle Mistysuihkauksen ja hyrrään tyytyväisenä. Nokkos-pakurivoide on upea Suomessa tehty tuote. Täyteläinen, eli ei sisällä lisättyä vettä. Vartalovoidehan se on, mutta käytän kasvoille aamuisin, koska ihoni on pintakuiva. Voide imeytyy hetkessä ja  vie kiusallisen kutinan mennessään.

 

"Kevättä kynttelistä" -terveisin kynttilänpäivänä HomCaren ja Evelacen jälleenmyyjä Sari. Swipen ja bioSwipen pesuaineet ja Evelacen alusasut. Soita ja sovi esittely kummasta tahansa tuoteryhmästä, kysy lisää tuotteista tai tilaa suoraan kauttani. 

ps. Ai niin... asia jota lähdin kirjoittamaan...Probi tour luentokiertue Suomessa nyt keväällä! Panu Villanen, joka tunnetaan ympäristövastuullisuuden puolestapuhjana, luennoi probioottien merkityksestä tutkimustiedon kautta mielenkiintoisella tavalla. Ja siitä mitä itse voi arjessa tehdä oman lähiympäristönsä hyväksi.

Paikat: Helsinki, Joensuu, Oulu, Lahti, Espoo, Turku. Tilaisuudet alkavat klo 18.

Liput 20 euroa, sisältää tuotelahjan. Googleta probi tour niin pääset ilmoittautumislomakkeelle. 

Suosittelen:) olen kerran kuullut luennon, mutta aion osallistua uudestaan. 

Hmm ja toinen asia, joka pitänee vielä mainita. Lännen median kautta on uutisoitu, että probioottituuotteemme eivät sisältäisi probiootteja. Miksi olisi kallista tuotekehitystä vuosia tehty jos näin olisi. Järkikin jo sanoo, että taas ihan huuhaauutimia. Tuotteita käyttävät tajuavat, että nyt on kyse todella siivouksen ja ihonhoidon raiteilleen kääntävistä tuotteista. Tehot ovat suuret ja samalla hoidetaan elinympäristöä.  Selvisi muuten, että labran tutkimusmenetelmät olivatkin väärät, ei ollenkaan tarkoitettu tällaisten probioottien tutkimiseen. No hankkivat oikeat "vermeet" ja sitten saamme varsinaisia tuloksia.