topbar

Kotisoppi ja sovitus

Tervetuloa Evelace Kotisoppeeni Varkaudessa. Voit varata henkilökohtaisen ajan, tulla kaksin tai porukalla. Saat rauhassa sovitella ja tutustua Evelace mallistoon.

Kotisopesta löydät mös HomCaren tuotteet, joista suosituimpia löytyy heti varastosta, jolloin saat tuotteen heti mukaasi. 

 

Kotisoppi on auki sopimuksen mukaan, joten otathan yhteyttä soittamalla tai kirjoittamalla, niin sovitaan sopiva palveluaika. Olet lämpimästi tervetullut!

Kotiesittelyt, henkilökohtaiset palvelukäynnit kotona tai laitoksissa, työpaikkaesittelyt, naistenillat, messut ja tapahtumat kuuluvat palveluksiini Evelace jälleenmyyjänä.

Evelace-mallistostahan löytyy alusasut naisille, miehille ja lapsille. Urheiluasut, liivit, urheiluliivit, muotoilutuotteet, sukkahousut, yöasut ja asustetarvikkeet kuten esimerkiksi silikoniolkaimet ja olkainpehmusteet. Tästä löydät uusimman malliston hinnaston ja liivien kokolaskurin.

Ilmoitan Facebook-sivuillani tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista tarjouksista.

 

Kuukauden parhaat/elokuu bioSwipe

02.08.2017, Sari / Silkkiuikku

HomCaren elokuun tarjoustuotteena on ilmanraikastaja, hajunpoistaja bioSwipe-sarjan Air Fresh. Probioottituote aivan kaikkeen raikastamiseen. Itsellä yksi pullo on wc:ssä ja toinen muita kohteita varten. Joskus otan minipullon matkalle, kuten keskikesällä tein kun kävimme reissussa, jossa koko päivän kävelyn päätteeksi oli mukava raikastaa kengät ja neuletakin kainalot. Autossa koirien jäljiltä voi joskus olla melko paksu ilma - eikun suihkaukset Fresh Airia niin jopa raikastuu. Saappaat sihautelin Freshillä hillareissun jälkeen. Muita kohteita roskikset (varsinkin jos pohjalle valunut jotain),  kellarit, keittiöhommat, savuttava takka, hikiset pelikamppeet (suojukset ym), hoitotyössä erilaisten hoitotoimenpiteiden jälkeen (vaipanvaihdot, haavahoidot). Löytyyhän näitä kohteita jokaisella omasta ympäristöstä. Ja mikä hienointa, probioottituote saa ja pitääkin jäädä kohteeseensa vaikuttamaan koska se sisältää ihmiselle hyödyllisiä bakteereita. Tuotteen aineosista vähintään 90 % on kasviperäisiä tai biologisia.

Fresh Airin tuoksu on aurinkoinen Gardenian tuoksu, joka on ylellinen, mutta herkkä tuoksu. Mukana myös ihania vivahteita appelsiinipuun, jasmiinin ja vaniljan tuoksuista.

Fresh Air on tiiviste > laimennetaan omaan suihkepulloonsa (1 osa Fresh Air + 9 osaa vettä). Yhdestä tiivistepullosta saa 10 pullollista laimennosta. Voidaan myös käyttää tippana esim. vesi-imuriin.

Lue lisää »

HomCaren kesän parhaat - lehti ilmestynyt

06.06.2017, Sari / Silkkiuikku

HomCaren kesän parhaat - lehdessä on tänä vuonna tarjouksien lisäksi hyödyllisiä vinkkejä mökkeilykauteen sekä puuhaa ristikon parissa. Tässäpä lehti tutkittavaksi verkkoversiona 

https://issuu.com/homcarefinland/docs/kuukauden_parhaat_6-7.2017_issuu

 

Lue lisää »

Suosi kotimaisen luonnonkosmetiikan osaajia

14.04.2017, Sari / Silkkiuikku

Kuinka moni teistä tietää, että Suomessa on artikkelissa mainitun alan osaamista myös?

Lukaiskaapa: http://www.hs.fi/elama/art-2000005161192.html?share=996d8ba82e2aa2e6a6c18d3c8d7edf94

Artikkelissa mainittu Naviter valmistaa meidän (HomCaren) Anti-Aging -sarjan ja Probiotics-tuotteet. Probiotics tuotteet tarkoittavat tämän 2017 vuoden uutuuksia Shower geliä ja Skin lotionia.

Lue lisää »

Kuukauden parhaat huhtikuussa

03.04.2017, Sari / Silkkiuikku

Haluan esitellä kuukauden parhaat eli ajankohtaiset tuotteet huhtikuulle. Jos tekstin seassa on virheitä johtuu se siitä, että koneeni näppäimistö jättää osan kirjaimista kirjoittamatta ja kaikkia puutteita silmäni ei huomaa.

Ihan ensimmäiseksi Swipe Ball pyykinraikastaja! huipputarjouksessa huhtikuussa 25 e / pallo. Pallolla on vannoutuneet käyttäjänsä, jotka eivät siitä luovu. Pallosta vapautuu sopiva määrä hopeaioneita pesuveteen, jotka kiinnittyvät pyykkiin pesun aikana ja samalla poistavat epämiellyttäviä hajuja. Hopeahan hajun poistajana on tuttu juttu jo antiikin ajoilta, mutta tässä se saatu helposti käytettävään muotoon. Palloa voi käyttää konepesussa tai käsinpesussa. Itse sujautan sen pesupussiin niin kolkottaa koneessa vähemmän. Hikivaatteet, eritteiset, eläintalouden vaatteet tai jos tiedät että joudut jättämään puhtaat pyykit jostain syystä rumpuun pitemmäksi aikaa, jolloin pyykkeihin joskus tulee tunkkainen haju, niin silloin hyvä myös. Noin 160 kertaa palloa voi käyttää ja myös matalissa lämpötiloissa (30 °).

Tarina jatkuu. Ajankohtaista alkaa olla myös renkaiden vaihto ja ikkunoiden pesu. Ihan ehdoton renkaiden ja vanteiden pesuun on ykkösluokan tuote peräti yli 50 vuoden takaa. Original sininen Swipe. Se josta koko Swipen tarina lähti. Erittäin tiivistetty, laimennettava ja riittoisa aine. Voi laimentaa kolmeen eri vahvuuteen; jokaiselle laimennokselle on saatavissa oma suihkepullo, jossa on valmiina laimennusohje.  Vahvimmalla laimennoksella auton kimppuun, sitähän voi laittaa myös pissapoikaan ja sillä lähtee liitskaantuneet pikkueliöt auton nokasta kesällä. Vanteisiin kannattaa suihkutella aine vaikuttamaan siksi aikaa kun tekee muuta, pääsee sitten pienemmällä vaivalla renkaita pestessä. Miedoimmalla liuoksella pestään kodin ikkunat kiiltäviksi. Käyttötarkoituksiahan Original Swipella riittää varsinkin kesällä kun pestään pihakalusteita, grillejä, veneitä ja muita oikein rasvaisia tai pinttyneitä paikkoja.

Puhtaat koneet on valmiiksi tehty sitruunahappoliuos, jolla on helppo pestä kodinkoneista kalkkisaostumat pois. Esimerkiksi pyykkikoneen rumpuun noin 2 dl liuosta ja jokin ohjelma päälle. Siinä se. Tämä vaikkapa keväällä ja syksyllä eli pari kertaa vuodessa niin koneet kiittävät ja kahvi maistuu taas paremmalta.

Sitten kaksi ihonhoidon ajankohtaista tuotetta. Kumpikin on valmistettu Suomessa ja ovat luonnonkosmetiikkaa. Ensimmäisenä Naturcare Anti-Aging sarjan entsyymikuorinta, joka käy ohuelle ja herkälle iholle. Suositeltavaa käyttää kun iho on nuutunut talven jälkeen. Monesti rakeita sisältävät kuorinnat ovat liian järeitä suomalaiselle iholle. Enzyme Peeling sisältää ihania aineosia kuten passionhedelmän, sitruunan, greipin ja ananaksen uutteita. Kun kuollut ihosolukko pehmitetään ja pestään pois, ihovoiteet imeytyvät paremmin ja iho heleytyy.

Anti-aging sarjan toinen ajankohtainen on Cream eli kasvovoide. Suomalaiselle herkälle, kuivalle iholle suunniteltu voide päivittäiseen käyttöön. Sisältää mm. mustaherukkaa, tyrniä, vitamiineja…Iho on erityisen herkkä näin keväällä auringon UV-säteille. Voide sisältää kemikaalittoman, luonnollisen aurinkosuojan, joka muodostuu lähinnä sesamöljystä ja Aloesta. Ja taasen luonnonkosmetiikkaa. Kasvojen lisäksi voi sipaista käsivarsiin. Parasta olisi levittää voide noin ½ tuntia ennen ulosmenoa.

https://issuu.com/homcarefinland/docs/kuukauden_parhaat_4.2017

 

 

 

Lue lisää »