topbar

Kotisoppi ja sovitus

Tervetuloa Evelace Kotisoppeeni. Se sijaitsee osoitteessa Rukkuneentie 212, Varkaus. Voit varata henkilökohtaisen ajan, tulla kaksin tai porukalla. Saat rauhassa sovitella ja tutustua Evelace mallistoon.

Kotisopesta löydät mös HomCaren tuotteet, joista suosituimpia löytyy heti varastosta, jolloin saat tuotteen heti mukaasi. 

 

Kotisoppi on auki sopimuksen mukaan, joten otathan yhteyttä soittamalla tai kirjoittamalla, niin sovitaan sopiva palveluaika. Olet lämpimästi tervetullut!

Kotiesittelyt, henkilökohtaiset palvelukäynnit kotona tai laitoksissa, työpaikkaesittelyt, naistenillat, messut ja tapahtumat kuuluvat palveluksiini Evelace jälleenmyyjänä.

Evelace-mallistostahan löytyy alusasut naisille, miehille ja lapsille. Urheiluasut, liivit, urheiluliivit, muotoilutuotteet, sukkahousut, yöasut ja asustetarvikkeet kuten esimerkiksi silikoniolkaimet ja olkainpehmusteet. Tästä löydät uusimman malliston hinnaston ja liivien kokolaskurin.

Ilmoitan Facebook-sivuillani tulevista tapahtumista ja ajankohtaisista tarjouksista.

 

Asiaa tahranpoistosta

15.02.2018, Sari / Silkkiuikku

Pidennä vaatteiden ja kodintekstiilien käyttöikää kunnollisella tahranpoistolla. Eipä jää turhia tekstiilejä kaappeihin notkumaan

http://siistiahomcare.blogspot.fi/

 

 

Lue lisää »

Probiootit tavaksi

04.02.2018, Sari / Silkkiuikku

Probioottikevät

Edustamani HomCaren tämän kevään tähän mennessä julkaituista uutuuksista kolme neljästä on probioottisia. Kodin bakteeriympäristöllä ja iho bakteeritasapainolla on väliä. Noista uutuuksisista voit lukea enemmän helmikuun toisen viikon lopulla julkaistavista uusista tuoteluetteloista. Uutuudethan ovat: 

  • Pet Shampoo eläinten hyvinvointiin
  • Car Wash auton pesuun ulkoa ja sisäpuolelta, käsin tai pesurilla
  • Misty probioottisumutin ihon bakteeritasapainon ylläpitämiseen
  • Aloe- nokkos-pakurivoide Nettle luonnonkosmetiikkaa vartalolle. 

Pet shampoota vielä en ole päässyt testaamaan, kuullut vain toisten kokemuksia. Toivottavasti pian tulee tulee kutsut joilla voidaan pestä vaikkapa koira. Car Washin totesin tehokkaaksi, sillä tankkauksen jäljiltä polttoainejämätkin lähtivät helpolla ja kaikki muukin suola ja moska jota tänä vuonna on kertynyt urakalla. Misty on näistä uutuuksista ihmeellisin, laite joka sumuttaa hienojakoista probioottisumua, joka imeytyy poikkeuksellisen syvälle ihoon. Mistyn vaikutukset kasvoillani huomasin kolmannen käyttöpäivän jälkeen. Ruusufinniarvet (joulun sivuraiteelle menneen ruokavalion tulosta) olivat vaalentuneet ja ihon väri palautunut terveemmäksi. Käytän nyt päivittäin puhdistetulle iholle Mistysuihkauksen ja hyrrään tyytyväisenä. Nokkos-pakurivoide on upea Suomessa tehty tuote. Täyteläinen, eli ei sisällä lisättyä vettä. Vartalovoidehan se on, mutta käytän kasvoille aamuisin, koska ihoni on pintakuiva. Voide imeytyy hetkessä ja  vie kiusallisen kutinan mennessään.

 

"Kevättä kynttelistä" -terveisin kynttilänpäivänä HomCaren ja Evelacen jälleenmyyjä Sari. Swipen ja bioSwipen pesuaineet ja Evelacen alusasut. Soita ja sovi esittely kummasta tahansa tuoteryhmästä, kysy lisää tuotteista tai tilaa suoraan kauttani. 

ps. Ai niin... asia jota lähdin kirjoittamaan...Probi tour luentokiertue Suomessa nyt keväällä! Panu Villanen, joka tunnetaan ympäristövastuullisuuden puolestapuhjana, luennoi probioottien merkityksestä tutkimustiedon kautta mielenkiintoisella tavalla. Ja siitä mitä itse voi arjessa tehdä oman lähiympäristönsä hyväksi.

Paikat: Helsinki, Joensuu, Oulu, Lahti, Espoo, Turku. Tilaisuudet alkavat klo 18.

Liput 20 euroa, sisältää tuotelahjan. Googleta probi tour niin pääset ilmoittautumislomakkeelle. 

Suosittelen:) olen kerran kuullut luennon, mutta aion osallistua uudestaan. 

Hmm ja toinen asia, joka pitänee vielä mainita. Lännen median kautta on uutisoitu, että probioottituuotteemme eivät sisältäisi probiootteja. Miksi olisi kallista tuotekehitystä vuosia tehty jos näin olisi. Järkikin jo sanoo, että taas ihan huuhaauutimia. Tuotteita käyttävät tajuavat, että nyt on kyse todella siivouksen ja ihonhoidon raiteilleen kääntävistä tuotteista. Tehot ovat suuret ja samalla hoidetaan elinympäristöä.  Selvisi muuten, että labran tutkimusmenetelmät olivatkin väärät, ei ollenkaan tarkoitettu tällaisten probioottien tutkimiseen. No hankkivat oikeat "vermeet" ja sitten saamme varsinaisia tuloksia. 

 

Lue lisää »

Hyviä uusia asioita vuodelle 2018!

01.01.2018, Sari / Silkkiuikku

Hyvvee uutta vuatta 2018 vuoan kaikille!

Alkaa toinen vuoteni HomCaren edustajana ja mielelläni tietenkin jatkan. Tuo ensimmäinen vuosi oli opiskelun, asiakaskunnan hahmottamisen ja verkostoitumisen aikaa. Markkinoinnissa meni oma aikansa, mutta tuotti myönteisiä tuloksia. Minut löydettiin ja olin yllättynyt miten paljon Swipen tuotteiden käyttäjiä omalla seutukunnallani on. Osa käyttäjistä on luullut, että tuotteita ei enää saa, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Tuotekehittely on vienyt oman aikansa, bioSwipe sarjassa on nyt 6 tuotetta. Samalla yritys ujuttaa Swipen mainostamisen tilalle alkuperäistä HomCare -yrityksen (yli 30 vuotta vanha yritys) nimeä, koska tuotevalikoima on laaja, paljon muutakin kuin perinteiset tykätyt Swipet. 

Ihonhoito- ja hyvinvointituotteemme uudistuvat koko ajan.  Pyritään luonnonkosmetiikan suuntaan ja uudistettuja tuotteita alkaa tipahdella. Esimerkkinä; uuden vuoden kunniaksi saimme myyntiin aloe-nokkonen-pakurivoiteen!! Suomessa valmistettu! Mielenkiinnolla tätä ihon superfoodvoidetta odotan kokeiluun. Talvenkuivattamalle iholle, atooppisille, herkkäihoisille, pintakuiville. Kerron sitten kokemuksia. Ja missä sitten tavataankaan; kutsuilla, esittelyissä, messuilla niin näytteitä voi aina pyytää. Niin että palallaan ja reippaasti ota yhteyttä kun haluat esittelyä tai vaikkapa luetteloita itsellesi ja ystävillesi. Moro!

 

 

Lue lisää »

Miten Evelaceen törmää?

01.01.2018, Sari / Silkkiuikku

Evelacen edustajana esimmäinen vuosi takana tuoteopiskeluineen ja asiakaskunnan löytämisineen. Tietysti olin tyytyväinen kun tuotteiden käyttäjiä oli seutukunnallani paljon ja osan kanssa löysimme jo toisemme. Esittelyitä, messuja ja tilaisuuksia oli vuoden mittaan Varkaudessa, naapurikunnissa ja Etelä-Suomessa. Täytyypi sanoa, että ylpeänä edustan liivimallistomme tarjontaa. Kotiesittelyt ovat tilaisuuksina hauskoja vaikka liivien sovittaminen joskus sovittajan pinnaa koetteleekin. Mutta jokainen tyylillään. Joku sovittaa mallia ja väriä hartaammin ja vielä kotiin mentyään soittaa, että vaihdetaan kuitenkin se värikkäämpi kuosi. Ja jollekin taas ensimmäinen hyvin istuva liivi laitetaan heti tilaukseen. Sehän tässä työssä onkin mukavaa, että voi palvella yksilöllisesti, koska se on tärkeää. Suomessa naisia ei liikaa huomioida ja hemmotella ja tässä sitä saa tehdä. 

Vuoden aikana tulee aina uutuuksia edellisten suosikkien rinnalle. Kevätuutuuksista laittelen fb sivuille taasen kuvia ja tietoja niin pääsette tutuiksi. Meille edustajillekin pidetään nuo asiat salassa catwalkiin saakka, joten jännää meillekin. 

Lue lisää »

Paleltaako?

19.09.2017, Sari / Silkkiuikku

Evelacen valikoimissa on lycra ja mikrokuitusukkahousuja. Lycraisissa on se mukava ominaisuus, että ovat tukisukkahousuja, jollloin jaksaa päivän jaloillaan paremmin. Sukkiksia ei kuitenkaan tarvitse hampaat irvessä vetää jalkaan aamulla, vaan puetaan kuten tavallinen sukkahousu. Sukkiksista löytyy sopiva koko niin pitkälle kuin lyhyelle naiselle, . Lisäksi sukkahousut on valmistettu kolmen erilaisen lantionympäryksen mukaan. Koot löytyvät personal size taulukosta.

Mikrokuitusukkahousu 50 den pehmeä ja lämmittävä.
Mikrokuitusukkahousu 50 den on lämmittävä ja hengittävä ja ihanan pehmeä iholla.

Venus leggings on Personal Size mallistomme upea mikrokuituinen, 200 denierin vahvuinen leggari. Se on vahva ja peittävä, kuitenkin mikrokuitumateriaalinsa ansiosta myös erittäin hengittävä.

Säästät sukkahousun hinnassa kun ostat kaksi pakettia kerralla. Katso lisää hinnastosta.

Lue lisää »