topbar

Jälleenmyyjäksi

HomCare

Lisäansioita tai ammattiura HomCare-jälleenmyyjänä
Työ HomCare-tuotteiden jälleenmyyjänä on itsenäistä ja antoisaa. Voit tehdä työtä sivutoimena tai rakentaa päätoimisen uran itsellesi. Työajan ja työn määrän voit sovittaa oman elämäntilanteesi mukaan. HomCaren tuotevalikoima on laaja, jolloin uutena jälleenmyyjänä tarvitset ja saat tarvittavan tuen ja koulutuksen sekä kannustavan markkinointi- ja palkkio-ohjelman.


Kiinnostava työ ja HomCare-yhteisön tuki
Jälleenmyyjänä esittelet ja myyt asiantuntijana laadukkaita ja arvostettuja HomCare-tuotteita mm. kotikutsuilla ja tapaat samalla kiinnostavia ihmisiä.  Voit edetä myyntiorganisaatiossamme, riippuen tavoitteistasi, tasolta toiselle luoden HomCare-uran. HomCare järjestää säännöllisesti antoisia koulutuksia, kokouksia ja tapaamisia.


Voit itse valita
Voit itse valita, syvennytkö kauneudenhoitoon vai myytkö mieluummin kodinhoitoon liittyviä tuotteita tai sekä että. Kaikki yhtiön tuotteet ovat kuitenkin tilattavissa tukkuhinnalla omaan käyttöösi. Kun itse olet käyttänyt tuotteita ja havainnut ne toimiviksi, sinun on helppo alkaa suositella ja myydä niitä muillekin.


Lue jälleenmyyjäkokemus tästä.

Ota yhteyttä niin kerron lisää!

 


Evelace

Aloittaessasi Evelace-jälleenmyyjänä et tarvitse aikaisempaa kokemusta alusasujen myyntityöstä. Aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Saat nimetyn kouluttajan, joka kertoo mallistomme tuotteista ja neuvoo esittelyjen pitämisessä. Hän jopa pitää ensimmäisen esittelysi. Saat edustajankansion, josta löydät kaikki keskeiset tiedot sekä paljon vinkkejä menestyksekkään toiminnan rakentamiseen Evelace kouluttaa monipuolisesti jälleenmyyjät.

Koulutuksen avulla pystyt tarjoamaan asiantuntevaa ja henkilökohtaista alusasujen pukeutumispalvelua asiakkaillesi ja tunnet malliston salat sekä sen mahdollisuudet ratkaista asiakkaan tarpeet. Säännöllinen koulutus auttaa sinua ylläpitämään ja kehittämään taitojasi. Paras palaute asiakkaaltasi on onnesta hehkuvat kasvot, kun hän on vihdoinkin löytänyt itselleen täydellisesti istuvat liivit.

Jälleenmyyjä perehdytetään henkilökohtaisesti alusta alkaen koulutusesittelyiden, mallistokoulutuksen ja peruskoulutuksen avulla.

Maahantuoja järjestää kaksipäiväisiä valtakunnallisia viikonloppukoulutuksia kahdesti vuodessa. Myös kollegojen tuki on äärimmäisen tärkeää, kun koulutuksissa pääset vaihtamaan kokemuksia toisten jälleenmyyjien kanssa, tuotteiden istuvuudesta erilaisille vartalomalleille.

Kun haluat kehittää itseäsi ja saada monipuolisen ja itseäsi kiinnostavan työn, ota yhteyttä niin esittelen sinulle työn sisältöä ja mahdollisuuksia päästä mukaan alusasujen ammattilaisten energiseen ryhmään.