topbar

HomCare-jälleenmyynti

Tuotteet

Yrityksen kautta voit tilata kotiin tai yritykseen sopivat tuotteet:

 • Puhdistusaineet
 • Pyykinpesuaineet
 • Siivousvälineitä
 • Siivouksen erikoistuotteita
 • eläinten ja ihmisen hyvinvointiin Pet spray ja Room spray

Tuotemerkit ovat Swipe ja bioswipe.  

Kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita edustavat korkealaatuiset naturcare ja Deesse tuotesarjat:

 • Tuorepuristettu ACTIValoeta sisältävä juoma
 • Ihonhoitotuotteet, hygieniatuotteet, hiustenhoitotuotteet, jalkojenhoitotuotteet
 • Anti-aging ihonhoitosarja suomalaiselle herkälle iholle, jossa kaikki pesevät aineet ovat kasvipohjaisia aineita. Koko tuotesarja täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit

Probiootituotteiden omat BioSwipe-nettisivut on avattu! käy tutustumassa :) BioSwipe-tuotteita fanittavat löytävät tuotteet helpommin näiltä sivuilta. Tilaus tapahtuu kuten muidenkin tuotteiden kohdalla jälleenmyyjän kautta (kutsut, suoramyynti, messuilta jne.) tai jälleenmyyjän clubilaisena.

Kaikki HomCare kuvastot löydät täältä. Hinnastot löydät Kodinhoidon tuotekuvastosta ja Kauneudenhoidon tuotekuvastosta.

 


Palvelut

Sinulla on mahdollisuus järjestää kotikutsut. Minä hoidan esittelyn ohjelman ja sinä emäntänä/isäntänä kutsut haluamasi vieraat. Yhdessä sovimme mukavan teeman kutsuille. Teemoja voivat olla esimerkiksi:

 • Aloe Vera
 • Kasvojenhoito
 • Pyykinpesu
 • Probiootit puhdistuksessa ja ihonhoidossa
 • Jalkojenhoito
 • Kodin siivous

 

Kutsut ovat kätevä tapa tutustua tuotteisin ja saada opastusta niiden käytössä henkilökohtaisesti. Emäntänä/isäntänä vaivannäkösi kotikutsujen järjestäjänä palkitaan hyvin. Kutsut voi järjestää myös esimerkiksi työpaikalla. Ota yhteyttä, kerron lisää tai voit jo suoraan ehdottaa itsellesi sopivaa päivämäärää.

Clubilaisenani voit tehdä oman, harrastepiirin tai vaikkapa työpaikan tilauksen suoraan verkkokauppaan (min. 70 e). Saat tuotteista alennusta ostostesi määrästä riippuen ja tuotteet suoraan haluamaasi osoitteeseen rahtivapaasti. Lisätietoja Clubin eduista löydät tästä linkistä. Kerron mielelläni lisää miten clubiin voi liittyä.

Nettikutsut on vaivaton tapa toimia emäntänä/isäntänä ja saada kutsuetua normaalien kutsujen tapaan. Laadin suljetun facebook-sivun, jonne voit helposti kutsua vieraita joko sähköpostitse tai facebookin kautta. Sivu on auki sopimamme määräajan. Nettikutsujen etuna on sen vaivattomuus, ei tarvitse siivota eikä leipoa ja tilausta voi miettiä silloin, kun se itselle sopii. Kutsuille osallistuvat voivat kysyä lisätietoja tuotteista ja antaa käyttövinkkejä yms. Jos innostuit nettikutsuista, ota yhteyttä.

Jälleenmyyjänä myyt asiantuntijana (sivutoimisesti tai päätoimisesti) arvostettuja tuotteita, saat ostaa tuotteita tukkuhintaan ja hankkia samalla lisäansioita. Kysy lisää mielenkiintoisesta jälleenmyyjän työstä ja liittymiseduista.

 

Huhtikuun kuukausilehden ja tarjoukset näet tästä. 

Laundry on yksi suosituimmista bioSwipe-sarjan tuotteista. Huhtikuun tarjouksessa 18 e. Kiva tuliaisvieminen talouteen, jossa sitä ei vielä ole  kokeiltu. Lapsiperheet, eläintaloudet, kaikki taloudet. Nestemäinen pyykinpesuaine kaikelle pyykille, myös arimmille. Huuhteluainetta ei tarvita sen kanssa. Jos kovin tahraista (valko)pyykkiä, olen lisännyt sekaan mitallisen 30/60 jauhetta. Annostellaan pesupalloon tai pesunkestävään mittaan pyykin päälle. Laundry poistaa tehokkaasti pyykistä hajuja ja jättää pyykkiin puhtaan tuoksun, mutta ei kemikaalin tuoksua. 

Aloe.juoma on tarjouksessa 24 e. Huhtikuussa saatiin uutuus Silicium-juoma. Nivelten ja luuston hyvinvointiin. Maistuu mustaherukalle. Yhdessä Aloe-juoman kanssa vaikkapa kuurina hyvä parivaljakko virranantajana kevääseen! 

Lehden takasivulta löytyy ohje esittelyn emännälle tai isännälle. Kunhan sovitaan päivä niin voidaan maistella huhtikuun teemajuomia porukalla.