topbar

HomCare-jälleenmyynti

Tuotteet

Yrityksen kautta voit tilata kotiin tai yritykseen sopivat tuotteet:

 • Puhdistusaineet
 • Pyykinpesuaineet
 • Siivousvälineitä
 • Siivouksen erikoistuotteita
 • eläinten ja ihmisen hyvinvointiin Pet spray ja Room spray

Tuotemerkit ovat Swipe ja bioswipe.  

Kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin tuotteita edustavat korkealaatuiset naturcare ja Deesse tuotesarjat:

 • Tuorepuristettu ACTIValoeta sisältävä juoma
 • Ihonhoitotuotteet, hygieniatuotteet, hiustenhoitotuotteet, jalkojenhoitotuotteet
 • Anti-aging ihonhoitosarja suomalaiselle herkälle iholle, jossa kaikki pesevät aineet ovat kasvipohjaisia aineita. Koko tuotesarja täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit

Probiootituotteiden omat BioSwipe-nettisivut on avattu! käy tutustumassa :) BioSwipe-tuotteita fanittavat löytävät tuotteet helpommin näiltä sivuilta. Tilaus tapahtuu kuten muidenkin tuotteiden kohdalla jälleenmyyjän kautta (kutsut, suoramyynti, messuilta jne.) tai jälleenmyyjän clubilaisena.

Kaikki HomCare kuvastot löydät täältä. Hinnastot löydät Kodinhoidon tuotekuvastosta ja Kauneudenhoidon tuotekuvastosta.

 


Palvelut

Sinulla on mahdollisuus järjestää kotikutsut. Minä hoidan esittelyn ohjelman ja sinä emäntänä/isäntänä kutsut haluamasi vieraat. Yhdessä sovimme mukavan teeman kutsuille. Teemoja voivat olla esimerkiksi:

 • Aloe Vera
 • Kasvojenhoito
 • Pyykinpesu
 • Probiootit puhdistuksessa ja ihonhoidossa
 • Jalkojenhoito
 • Kodin siivous

 

Kutsut ovat kätevä tapa tutustua tuotteisin ja saada opastusta niiden käytössä henkilökohtaisesti. Emäntänä/isäntänä vaivannäkösi kotikutsujen järjestäjänä palkitaan hyvin. Kutsut voi järjestää myös esimerkiksi työpaikalla. Ota yhteyttä, kerron lisää tai voit jo suoraan ehdottaa itsellesi sopivaa päivämäärää.

Clubilaisenani voit tehdä oman, harrastepiirin tai vaikkapa työpaikan tilauksen suoraan verkkokauppaan (min. 70 e). Saat tuotteista alennusta ostostesi määrästä riippuen ja tuotteet suoraan haluamaasi osoitteeseen rahtivapaasti. Lisätietoja Clubin eduista löydät tästä linkistä. Kerron mielelläni lisää miten clubiin voi liittyä.

Nettikutsut on vaivaton tapa toimia emäntänä/isäntänä ja saada kutsuetua normaalien kutsujen tapaan. Laadin suljetun facebook-sivun, jonne voit helposti kutsua vieraita joko sähköpostitse tai facebookin kautta. Sivu on auki sopimamme määräajan. Nettikutsujen etuna on sen vaivattomuus, ei tarvitse siivota eikä leipoa ja tilausta voi miettiä silloin, kun se itselle sopii. Kutsuille osallistuvat voivat kysyä lisätietoja tuotteista ja antaa käyttövinkkejä yms. Jos innostuit nettikutsuista, ota yhteyttä.

Jälleenmyyjänä myyt asiantuntijana (sivutoimisesti tai päätoimisesti) arvostettuja tuotteita, saat ostaa tuotteita tukkuhintaan ja hankkia samalla lisäansioita. Kysy lisää mielenkiintoisesta jälleenmyyjän työstä ja liittymiseduista.

 

Helmikuun kuukausilehden ja tarjoukset näet tästä. Lehti on probioottiteemalehti. Lehdessä uutuutena on upea uutuus Misty sumutin. Hienojakoinen probioottisumu ihon bakteeritasapainon palauttamiseksi. Itselläni vaikutus alkoi näkyä kolmen päivän käytön jälkeen. Ruusufinniarvet vaalenivat ja ihon väri muuttui terveemmäksi. 

Huom! huom! oletko noteerannut Probi Tour -tilaisuudet kevään aikana eri puolilla Suomea. Lippuja parhaillaan myynnissä. Lippuhan sisältää tuotteen, jonka arvo on enemmän kuin lipun hinta. Olen menossa, Panu Villanen on upea luennoitsija ja minua kiinnostaa laajemminkin mitä muutoksia voin arkipäivässäni luonnon arvojen  eteen tehdä.

Lehden takasivulta löytyy ohje kotikutsujen emännälle tai isännälle. Kunhan sovitaan päivä niin voidaan sumutella ja testata porukalla.