topbar

Evelace-jälleenmyynti

Tuotteet

Evelacen alusasumallisto on Suomen laajin ja monipuolisin, josta löydät runsaasti kokoja, värejä ja malleja moneen makuun. Suurin osa mallistomme tuotteista on suunniteltu Suomessa suomalaiselle vartalolle. Malliston tuotekehitystä tehdään koko ajan, joten mallisto uudistuu säännöllisesti.

Mallistosta löytyy alusasut naisille, miehille ja lapsille. Urheiluasut ja liivit, muotoilutuotteet, sukkahousut, yöasut ja asustetarvikeet kuten esimerkiksi silikoniolkaimet ja olkainpehmusteet.

Tästä löydät uusimmman malliston ja liivien kokolaskurin.

Mitä pitää ottaa huomioon alusasun suhteen, kun urheilee tai pitää hankkia rintaproteesin käyttöön sopivat liivit. Arkielämää myös helpottaa, kun pääsee eroon liukuvista liivin olkaimista. Oikean kokoiset ja tarkoituksen mukaiset alusasut helpottavat elämää. Tietopankissa kerromme, miten Evelace mallistosta löytyy apu erilaisiin tilanteisiin.

 


Palvelut

Evelace alusasujen sovittaminen ja ostaminen on mukavaa ja rentoa. Autan sinua henkilökohtaisesti alusasuhaasteissasi ja voit itse valita, mikä on sinulle mieluisin sovituspaikka ja -aika. Voit sovittaa tuotteita rauhassa ilman ostopakkoa. Pukeutumispalvelussa pääset laajan malliston ihastuttavien asusteiden maailmaan. Palvelu sisältää aina:

  • Alusasuneuvonnan
  • Henkilökohtaisen hyödyllisen tuoteopastuksen
  • Alusasukokoon mittauspalvelun
  • Tuotesovituksen
  • Tuotteiden käyttö- ja hoito-ohjeistuksen
  • Henkilökohtaisen tuotteiden toimittamisen

Valitse sinulle mieluisin Evelace palvelumuoto: kotiesittely, työpaikkaesittely, henkilökohtainen palvelukäynti. Olet myös lämpimästi tervetullut Kotisoppeeni sovittamaan.

Ollessasi kotiesittelyn tai työpaikkaesittelyn järjestäjänä, saat vähintään yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta VIP-edun eli 30 % alennuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!